Bio vegan Luikse wafel mix

Ingrediënten
-
Bio vegan Luikse wafel mix: 1000 g
-
Bio parelsuiker (B40): 350 g
-
Margarine: 400 g
-
Water: 300 g
-
Verse gist: 70 g
-
Vanilline: 2,3 g
Vermenging & Bereiding
-
Stap 1
Meng alle ingrediënten, behalve de parelsuiker, tot u een homogeen deeg krijgt.
3 min. in snelle modus en 6 min. traag -
Stap 2
Voeg de Bio parelsuiker toe en vermeng dit alles voorzichtig gedurende 1 min. in trage modus.
Opmerking: de aanbevolen temperatuur van het deeg is 27 °C. -
Stap 3
Verdeel en vorm deegklompjes (deegbolletjes) variërend van 70 tot 120 gram.
-
Stap 4
Laat de deegklompjes op omgevingstemperatuur gisten tot ze het dubbele in volume zijn.
Bij gebruik van een rijskamer: ca. 75 min. op 29 °C bij 85% RV.
Bakken
-
Baktemperatuur: ca. 180 °C.
Baktijd: ca. 2 min.