Bio vegan Luikse wafel mix

Bio Vegan Luikse wafels

Ingrediënten

  • Bio vegan Luikse wafel mix: 1000 g

  • Bio parelsuiker (B40): 350 g

  • Margarine: 400 g

  • Water: 300 g

  • Verse gist: 70 g

  • Vanilline: 2,3 g

Vermenging & Bereiding

  • Stap 1

    Meng alle ingrediënten, behalve de parelsuiker, tot u een homogeen deeg krijgt.
    3 min. in snelle modus en 6 min. traag

  • Stap 2

    Voeg de Bio parelsuiker toe en vermeng dit alles voorzichtig gedurende 1 min. in trage modus.
    Opmerking: de aanbevolen temperatuur van het deeg is 27 °C.

  • Stap 3

    Verdeel en vorm deegklompjes (deegbolletjes) variërend van 70 tot 120 gram.

  • Stap 4

    Laat de deegklompjes op omgevingstemperatuur gisten tot ze het dubbele in volume zijn.
    Bij gebruik van een rijskamer: ca. 75 min. op 29 °C bij 85% RV.

Bakken

  • Baktemperatuur: ca. 180 °C.

    Baktijd: ca. 2 min.

Receptvideo