Wie zijn wij?

Al meer dan 30 jaar is AMPI een Luiks familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van wafelijzers voor professioneel gebruik. Onze kwaliteitsproducten zijn ontworpen om lang mee te gaan en voor dagelijks gebruik. Wij exporteren over de hele wereld (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië, Australië,…). Met ons gamma gietijzeren wafelijzers kunnen de beroemde Belgische wafels worden gemaakt: Luikse wafel, Brusselse wafel, 4/4 wafel, vruchtenwafel, fijne galette, lacquemant, wafeltje.

 • Oprichting van het bedrijf.

  Oprichting van het bedrijf door Marc Stassen. Enkele jaren later verhuist AMPI naar een atelier en nieuwe kantoren aan de Rue de Sclessin in Luik.

 • Export naar Frankrijk.

  1e export naar Frankrijk.

 • Uitbreiding van de opslagoppervlakte

  Uitbreiding van de opslagoppervlakte.

 • Eerste website

  Oprichting van de eerste website en deelname aan een 1e commerciële beurs in Japan die zou leiden tot een talrijke verkopen.

 • Overname van het bedrijf

  Overname van het bedrijf door Sybille Stassen – dochter van Marc Stassen.

 • Certificering IEC/CB SCHEME

  Certificering IEC/CB SCHEME EN60335.

  Raadpleeg onze certificering

 • Waffle makers Ampi

  AMPI breidt uit

  Nieuw logo voor AMPI die breidt uit en verhuist naar de industriezone van Hannut (Provincie Luik).

Onze waarden

Kwaliteitswerk

Ons bedrijf, dat op dit moment wordt geleid door de tweede generatie, heeft zeer veel know-how opgebouwd. Dankzij constante innovaties konden we deze hoogwaardige en duurzame afwerking bereiken, ook bij intensief gebruik.

Beschikbaarheid en betrokkenheid

AMPI streeft naar performantie maar hecht ook groot belang aan de menselijke factor, om u diensten op maat te kunnen bieden. Wij zullen u helpen en begeleiden om het product te kiezen dat het best aansluit bij uw behoeften.

Marc Stassen Founder and ex-CEO

Sybille Stassen CEO

Het AMPI-team

Marc Stassen (oprichter van het bedrijf in 1983) heeft zich altijd tot doel gesteld om kwaliteitsproducten te produceren en zijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Deze waarden zijn een constante leidraad geweest sinds de oprichting.

Sinds 2009 (datum van de overname van het bedrijf door zijn dochter, Sybille Stassen), is AMPI zich steeds verder blijven ontwikkelen maar het blijft een ambachtelijk familiebedrijf naar menselijke maat  met medewerkers die dezelfde waarden delen.

Waarom werken met AMPI?

Advies

Wij luisteren naar uw plannen, uw behoeften om u het geschiktste wafelijzer te helpen kiezen.

Dienst na Verkoop – Duurzaamheid

Zowel in België of in het buitenland zijn wij in staat om u alle onderdelen te leveren of om uw wafelijzer te repareren. Op alle elektrische onderdelen is 1 jaar garantie

Prijs-Kwaliteitsverhouding

Uitstekende Prijs-Kwaliteitsverhouding Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Certificeringen

Al onze wafelijzers zijn conform de normen van de certificering IEC / CB SCHEME EN60335. Certificering downloaden.

Wij exporteren over heel de wereld