Retour au listing des actualités

De verkooppunten voor wafels

Zowel in België als wereldwijd zijn er heel wat verkooppunten waar specifiek wafels worden verkocht. Gesuikerde of hartige wafels hebben als voordeel dat ze op elk uur van de dag genuttigd kunnen worden: ontbijt, lunch, avondmaal, dessert, vieruurtje of gewoon omdat men er zin in heeft.

Hierna volgt een lijst met de bekendste handelszaken die de gekende Belgische wafels aanbieden.

Waffle-Shop | Tea-Room | Ijsverkoper | Koekjesfabriek

Deze locaties bieden een grote visibiliteit en al het nodige comfort met zitplaatsen waar u kunt smullen van een overheerlijke Brusselse of Luikse wafel, een wafel met fruit, pannenkoeken, roomijs … Een doordacht gekozen locatie en concept dragen bij tot het succes van de handelszaak.

Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van uw installaties kunt u creatief zijn en zowel gesuikerde als hartige wafels en pannenkoeken aanbieden. Zo kunt u de beste huisgemaakte producten aanbieden, in klassieke versie of in een originele vorm.

Een bijkomende troef is een winkelraam dat uitgeeft op een voetgangerszone. De aanlokkelijke geur die het wafelijzer tijdens het bakken verspreidt, zal al snel tot buiten te ruiken zijn en heel wat klanten aantrekken.Restaurant | Hôtel

Ambachtelijk gemaakte Belgische wafels kunnen op de menukaart van dit soort zaken voor een echte meerwaarde zorgen. Voldoende grote en overheerlijke wafels zullen bij eenieder bij iedere maaltijd in de smaak vallen. Bovendien kunnen ze makkelijk aangevuld worden met enkele gesuikerde of hartige extra’s (roomijs, fruit, Chantilly …).

Luikse wafels & bananen


Food-Truck & Aanhangwagen

Al enkele jaren is de foodtruck wereldwijd een groot succes. Dit type verkooppunt biedt een grote mobiliteit en heel wat mogelijkheden voor opstelling: evenementen (privé of publiek), markten, brocante … In tegenstelling tot andere verkooppunten heeft de foodtruck het voordeel dat u hem kunt parkeren op drukbezochte locaties die moeilijk toegankelijk zijn: openbare plaatsen, vóór een station, uitgang van warenhuizen of fabrieken … Er zijn verschillende soorten foodtrucks beschikbaar: niet-gemotoriseerd model op een dissel (aanhangwagen) of gemotoriseerd model.

Food-truck pour gaufres


Mobiele toonbank

De toonbank is ongetwijfeld het kleinste model onder de verkooppunten; het vraagt weinig ruimte en investering. Ze kan occasioneel of herhaaldelijk op diverse locaties worden opgesteld (markt, brocante, galerij, supermarkt, vóór de etalage van een winkel enz.).

Mobiele toonbank


Verkoopkiosk

De kiosk is een vast verkooppunt dat geïnstalleerd kan worden in winkelgalerijen, op markten, op de hoek van een straat … In deze vaste toonbank kan meer apparatuur worden geïnstalleerd dan in de mobiele toonbank.

Verkoopkiosk

 

Bakkerij & Banketbakkerij

In België bieden de meeste bakkers/banketbakkers wel Belgische wafels in hun toonbank aan. De ambachtelijke bakker bakt zijn wafels ‘s nachts en kan ze al vroeg in de ochtend aan zijn klanten aanbieden. Artisanaal gebakken wafels met fruit, wafeltjes, dunne wafeltjes en Luikse wafels zijn enkele van de specialiteiten die we bij de meeste Belgische merken terugvinden.

Bakkerij & Banketbakkerij


Contact en tips

Wij helpen u optimaal om het product te kiezen dat precies aan uw verwachtingen voldoet.

U vindt al onze professionele wafelijzers van gietijzer terug op de webpagina Onze producten.

Aarzel niet ons via e-mail of telefoon te contacteren voor al uw vragen.